keskiviikko 25. helmikuuta 2009

Terveisiä teatterista

Niin on yksi hiihtolomapäivä "tärvätty" riennoissa Savonlinnassa. Katto-Kassinen käytiin katsastamassa eikä pelätty yhtään, päinvastoin. Herpaantumatta meni parituntinen ja tyytyväistä oli sakki näytöksen jälkeen.
Sitten söimme hienosti ravintolassa. Liekö ateria ollut raskas mutta aterimet olivat: Petra bodasi veitsellä ja haarukalla hauikset kuntoon. Taisi siinä toistenkin kunto kasvaa samalla kun mätettiin ruokaa lautaselta. Maijulta meinasi jäädä pihvi lautaselle raskaan haarukan vuoksi. Kanakori oli joidenkin suosikki. Kuski tilasi Konemiehen pihvin, kuinkas muuten ja minä siitä innostuneena tuhosin Kapteenin pihvin. Oli ihan mukava olla joukon kapteenina.
Sitten vielä menimme Pikku-Saimaaseen masut täynnä kellumaan puoleksitoista tunniksi. Taisi Janilla olla hiljainen kuoro kotiinvietäväksi. Sen verran Tuikkujen liekki sammui, että kaksi seuraavaa keskiviikkoa pidetään paussia. :( Vasta 18. maaliskuuta on seuraava harjoitus. Siitä odotan totisesti kunnon rutistusta loppukevään rientoihin. Ollaanpa kuulolla, miten silloin laulu soi.
Tällä kertaa ei tullut tippa linssiin. Se ainoastaan harmitti, kun Rita ja Säde eivät päässeet mukaan. Toukokuussa yritetään päästä johonkin uimahalliin sammuttamaan Tuikut kesäksi. Toivottavasti silloin kaikki pääsevät mukaan.

Hyvää, vai sanoisinko parempaa jatkoa. t. Jaakko

Ei kommentteja: