keskiviikko 11. helmikuuta 2009

Tiedote N:o 2/09

Tuikkutiedote N:o 2/09

Hiihtoloma lähestyy ja samoin meidän virkistysretki Savonlinnaan. Sairasen Jani lähtee autollaan meitä viemään. Jaana on lupautunut tyttöjen valvojaksi. (Lisääkin voidaan ottaa.) Lähtö Savonrannalta n. klo 11.30. ja Jani hakee tarvittaessa kotoa.
Savonlinnan kaupunginteatterissa alkaa ”Katto-Kassinen” –näytelmä klo 13. Sen jälkeen on ruokailu ravintola ”Majakassa”, jossa on pöytä varattu meille. Lopuksi käymme uimahallissa ja sieltä kotiin.

Kaksi Tuikkua on ilmoittautunut lähtemään mukaan. Kaikkien mukaanlähtevien on ilmoittauduttava maanantaihin 23. 2. klo 12:een mennessä. Sen jälkeen lunastan tarvittavan määrän lippuja enkä ota enää ilmoittautumisia vastaan. Ilmoittautuminen joko kirjallisesti tai vanhemmat voivat soittaa.

_____________________________________ lähtee mukaan ko. reissuun

_____________________________________
vanhemman allekirjoitus

Yhteystiedot:

op.jaakko(at)kyyhkynetti.fi
jaakko.jakkula(at)evl.fi
050 4993988
044 7550157 työpuhelin

Blogin osoite on siis tuikut.bogspot.com

Lauluiloa t. Jaakko

Ps. Kynttilänpäivänä meinasi itku päästä kun ei yhtään Tuikkua tullut laulamaan 

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Minulta ei ainoastaan meinannut, vaan pääsikin itku katsellessani Jaakon surua Tuikkujen loistaessa poissaolollaan kynttilänpäivänä. Toivottavasti tämä ei koskaan toistu, vaan jokainen Tuikku tulee sovittuihin esiintymisiin. Kuorolaisuus on tärkeä palvelutehtävä ja se velvoittaa.
Muistakaa Tuikut, että teitä on ilo kuunnella ja katsella!
Tsemppiä!