torstai 13. joulukuuta 2007

"Hirmuinen" loppukiri

Tänään kävimme ravistelemassa Päivärinteen asukit hereille päiväunilta. Harjoitukset ovat tehneet sen, että enää ei tosiaankaan tarvitse miettiä sanoja. Nyt voidaan tosiaan tulkita täysillä. Kaikesta saattoi aistia, että olimme tervetuleita. Kiitoa Päivärinteen henkilökunnalle mukavasta vastaanotosta ja tarjoilusta.

Minä onneton unohdin kotiin vuoden tuotoksen. Olemme keväästä alkaen laulaneet minidiskille lauluja ja siitä valmistettu CD omaan käyttöön on valmis. Enkä muistanut ottaa sitä mukaan jaettavaksi!!! Monta oli pettynyttä kyselijää. Viimeinen kerta kokoontua on ensi viikolla koululaisten jumalanpalveluksessa. Siellä yritän muistaa sen levyn antaa. Sitten alkaakin ansaittu joululoma.

Uusia laulajia mahtuu taas mukaan kun tammikuussa touhu alkaa. Muutama on jo ilmoittanut halukkuutensa ja tänään Hanna otti jo tuntumaa olla ison siskon mukana. Päivärinteen tarjoamat mehu ja keksi maistuivat Hannalle niinkuin muillekin tuikuille. Hyvä juttu. Mukaan vaan.

Oikein riemullista Jeesuksen syntymäjuhlaa kaikille. Siitähän olemme laulaen olleet kertomassa monta kertaa tämänkin joulun alla.

Palautetta voi antaa suoraan tähän blogiin tai sähköpostitse:
jaakko.jakkula@shikaani.net tai
jaakko.jakkula@evl.fi

1 kommentti:

Osmo kirjoitti...

Upeaa Tuikut upeaa!
On suuri siunaus että tuikut jaksaa ainavain tuikutella ja jakaa näin sanomaa Jeesuksen armosta, joka on ihmisen ymmärrystä suurempi.
Jatkakaa reippaasti samalla sykkeellä. Kyllä Vapahtaja vaivanne palkitsee.
Terveisin Pappa Kerimäeltä